Ampliem la família

Aquesta és la setena entrada al bloc i rellegint les anteriors, podem anar observant que cada una d’elles té vivències i experiències tant positives com negatives i  també, les eines utilitzades per tal de resoldre aquells aspectes que ens hem proposat millorar.

La veritat és que aquesta vessant de fer de pare sense ser-ho l’estic gaudint molt més del que inicialment em pensava i en gran mesura i sense dubte, és per lo bona gent que són tant l’Arlet com en Cesc. Aclarir també, que gaudir no vol dir que la convivència i encaix siguin sempre un camí planer,  també tenim les corbes i desnivells del nostre Dragon Khan particular.

Com ja han anat “patint” els dos, la meva memòria no difereix gaire de la d’un peix i com que si no tinc les coses estructurades les oblido amb facilitat, hem decidit augmentar la família amb tres integrants més; l’ON, el Dr. OFF i el SúperON.

Tots tres són vells amics que, durant tot un any amb el malhaurat i molt enyorat amic Xavier Gassó, ens van ajudar  a explicar la força de voluntat, coratge i empenta per tirar endavant i fer realitat els seus reptes, de dotze persones  a qui la vida els hi ha jugat males passades molt importants. Cada vegada que en rellegeixo els seus exemples se’m posa la pell de gallina i acte seguit em carrego d’energia. Us compartiré les seves vivències amb l’esperit de que sentiu el mateix.

En aquesta nova aventura de fer de pare;





l’ON ens mostrarà tot allò positiu que aconseguim, que ens envolta, que ens va passant i que anem vivint.





La seva antítesi, a qui tenim una mica de ràbia però, que gràcies a ell identificarem allò que no ens agrada, que ens fa estar malament o que entrebanca les nostres il·lusions i camins, el Dr. OFF.




I finalment les eines que utilitzarem per tal de convertir a l’irritat Dr. OFF en el genial ON, el SúperON.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El "meravellós" món de les paraulotes

Situem-nos